Societat

Una trentena d’activitats en la festa major d’estiu

Calonge i Sant Antoni es prepara per a la Festa Major d’Estiu. Enguany el programa d’actes arriba amb més d’una trentena d’activitats per a tots els públics que tindran lloc entre els dies 8 i 15 de juliol. Entre molts altres, hi haurà concerts per a totes les edats, cites esportives, cercaviles, espectacles familiars, presentacions de llibres i exposicions.

La principal novetat d’aquest 2024 és que tots els concerts es faran als jardins del castell. A partir de la pandèmia es va començar a utilitzar aquesta localització i, arran de la bona resposta rebuda per part del poble de Calonge des de llavors, s’ha decidit utilitzar l’espai com a emplaçament únic de les actuacions musicals. Els concerts de The Best Of (dijous 11 de juliol), l’Orquestra Di-versiones (divendres 12 de juliol), el Concert Jove (dissabte 13 de juliol, que comptarà a més amb un Punt Lila fins a les tres de la matinada) i l’Orquestra Selvatana (diumenge 14 de juliol) en són només alguns exemples. També hi tindrà lloc el pregó de Festa Major, a càrrec del carismàtic i popular actor Joan Pera, el divendres 12 de juliol al vespre.

Destaquen també alguns actes molt propis de la Festa Major de Calonge, com la XXII Trobada Gegantera (13 de juliol), la benedicció de vehicles (15 de juliol) i la Gimcana BeReal, concurs de proves fotogràfiques que estarà en funcionament de l’11 al 15 de juliol. Clourà la Festa Major el castell de focs artificials, al PAEC el dilluns 15 de juliol.

La regidora de Joventut i Festes, Anna Tena, afirma que “volem que tothom pugui trobar el seu lloc en aquesta Festa Major, siguin quins siguin els gustos i edats de cadascú. A més, estem molt contents de comptar amb la participació d’entitats locals a gran part de les activitats. Com a poble, això diu molt a favor nostre”. Ja es pot consultar la programació completa a www.calongeisantantoni.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.