Societat

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

L’AV Pont Major ha publicat una nova revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença a aquest barri de Girona. Som del Pont, té la voluntat de reflectir la vida i l’ànima de Pont Major, potenciant la participació i fomentant la cohesió social entre els veïns i veïnes.

La revista neix amb la voluntat “de ser una eina de comunicació que permeti treballar la participació i la inclusió, i que mostri la diversitat i la riquesa cultural i social del nostre barri.”, afirma en un comunicat el president de l’AV, Josep Maria Castanyer i Darnés. En el primer número, els lectors hi trobaran articles dels equipaments i les entitats del barri, història i històries del Pont Major, una entrevista a Josep Brugué, un dels motors de l’associacionisme del Pont Major, i el programa de la Festa Major del barri, que enguany se celebra entre els dies 5 i 13 de juliol, entre altres continguts. Pel que fa a la Festa Major, ahir va començar amb una representació de contes i llegendes vinculats al barri a càrrec de la Colla de la Gegantona del Pont Major, i amb el pregó del veí, activista i exregidor de l’Ajuntament de Girona, Joan Pallàs Puigdomènech.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia