Societat

Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

L’exposició oficial America’s Cup Experience de la Louis Vuitton 37th America’s Cup, ubicada a l’antic Imax del Port Vell de Barcelona, ha incorporat el simulador AC75 amb què els entusiastes de la navegació i el públic en general podran sentir l’emoció que viuen els tripulants dels vaixells més avançats del món de la vela. L’AC75 (America’s Cup 75 peus) és un vaixell de regates dissenyat per a les edicions 36 i 37 de la copa Amèrica de vela.

Amb 23 metres d’eslora, aquests monobucs estan equipats amb hidroales, un disseny de l’aparell de la vela major i nous sistemes hidràulics que els converteixen en autèntics “fórmula 1 del mar”. De fet, Barcelona és la primera ciutat que acull una iniciativa d’aquest tipus en els 173 anys d’història de la regata.

Mitjançant ulleres de realitat virtual i sistemes d’aire, els visitants, asseguts en estructures que recreen les altes velocitats d’aquestes embarcacions, experimenten què senten els pilots en plena competició. Fins a vint persones poden gaudir de l’experiència de manera simultània. Els simuladors permeten viure una experiència pròxima a la dels autèntics tripulants de la Louis Vuitton 37th America’s Cup amb la costa barcelonina de fons, visionant en 360 graus el que veuen els pilots durant la cursa.

La simulació, que forma part de l’experiència integral que ofereix l’America’s Cup Experience, està recomanada per a usuaris de més de 10 anys o mínim 1,40 metres d’alçada. La mostra ofereix la possibilitat d’explorar detalladament l’evolució d’aquesta competició icònica, des dels seus inicis humils fins a la tecnologia d’última generació que impulsa les embarcacions en l’actualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona