Societat

SOCIETAT

Barcelona acull del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival

Collboni destaca la necessitat de treballar en “la promoció dels drets” del col·lectiu LGTBIQ+

Barcelona acollirà del 10 al 18 d’agost la quinzena edició del Circuit Festival, el certamen LGTBIQ+ per al qual els organitzadors esperen milers de persones de més de 80 nacionalitats. La programació inclou dotze festes i les actuacions d’una trentena de DJs nacionals i internacionals a diferents barris de la ciutat i a localitats pròximes com Vilassar de Dalt o Cerdanyola del Vallès. L’alcalde de la capital catalana, el socialista Jaume Collboni, va rebre ahir els responsables del Circuit Festivali va defensar la importància del certamen “en la defensa i la visibilitat” de la comunitat LGTBIQ+ a la ciutat. També ha destacat la necessitat de treballar en “la promoció dels drets” del col·lectiu.

“El Circuit Festival no només és una festa, és un punt de trobada per a la comunitat LGTBIQ+ on se celebra la llibertat i la diversitat afectiva”, va explicar Manolo Soria, CEO del Circuit Festival i de Matineé Group, l’empresa que organitza l’esdeveniment. Per a aquesta edició, els organitzadors calculen que prop del 80% dels assistents serà públic internacional procedent de més de 80 països, com ara els Estats Units, la Xina, Taiwan, Corea del Sud, Qatar, Kuwait, Israel, el Brasil o Colòmbia.

Pel que fa a la dotzena de festes previstes, se celebraran en espais situats en diferents districtes de la ciutat i en municipis pròxims fàcilment accessibles. Entre els principals espais hi ha la Sala Razzmatazz, la Sala Input, la Fira Gran Via 2, el parc aquàtic Illa Fantasia (Vilassar de Dalt) o Diverbosc (Cerdanyola del Vallès).

D’altra banda, els organitzadors de l’esdeveniment subratllen que donarà feina a més de 500 persones de manera directa i a més de 1.000 de manera indirecta. El 13 d’agost tindrà lloc la festa ’Water Park Day’ al parc aquàtic Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt. Segons els organitzadors, el 2023 va reunir més de 10.000 persones a ritme de música electrònica i amb una piscina d’onades com a escenari central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia