Societat

Josep Carreras, protagonista del centenari de S’Agaró

El tenor català Josep Carreras va ser el gran protagonista dels actes del centenari de S’Agaró amb el concert - amb totes les entrades exhaurides des de fa temps- que va fer ahir al vespre a l’església de Nostra Senyora de l’Esperança. Davant d’un públic entregat, Carreras va interpretar temes de Carlos Gardel, Serrat o Lluís Llach acompanyat per la mezzosoprano Maria Soler i el pianista Lorenzo Bavaj. El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, el president del Banc de Sabadell, Josep Oliu, la delegada de la Generalitat a Girona, Anna Torrent, el president del FC Barcelona Joan Laporta o els alcaldes de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i de Sant Feliu de Guíxols van ser alguns dels tres-cents assistir al concert, que s’emmarca dins els actes culturals amb els quals la localitat commemora el centenari de la construcció de la primera finca al municipi.

Exposició de pel·lícula

Entre els actes programats també es pot visitar una exposició sobre la relació de S’Agaró amb Hollywood, ja que s’hi ha rodat moltes pel·lícules des dels anys quaranta fins avui. Es tracta de Llums, càmera, S’Agaró que fins a l’11 de setembre mostrarà totes les cares de S’Agaró a la gran i petita pantalla a l’Espai Cultural de la Masia Bas. La mostra inclou plafons descriptius, reproduccions de gran format dels pòsters originals, objectes diversos i projeccions audiovisuals. I per complementar-la, s’ha programat un cicle de tres sessions de cinema a la fresca amb pel·lícules filmades a S’Agaró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.