Societat

Societat

Promouen la igualtat i la no discriminació al transport públic

Igualtat i Feminismes i Ferrocarrils de la Generalitat signen un acord per a la formació del personal i la difusió de campanyes informatives

“Tota la societat i tots els agents, inclosos els agents de transport, han d’implicar-se en l’erradicació de les violències masclistes, LGBTI-fòbiques o racistes”, ha assegurat aquest dilluns la consellera d’Igualtat Tània Verge fent referència a l’acord signat amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per promoure les polítiques d’igualtat i la no discriminació. En el marc aquest marc, Ferrocarrils difondrà campanyes promogudes pel Departament i els dos organismes organitzaran conjuntament formacions adreçades al personal d’FGC en matèria de lluita contra les discriminacions, l’abordatge i prevenció de les violències masclistes i LGBTI-fòbiques, la igualtat de tracte i la no-discriminació. Pel president d’FGC, Toni Segarra, “aquest acord és un exemple més del compromís ferm de Ferrocarrils de continuar avançant per esdevenir una organització plenament igualitària i de la importància de teixir aliances amb diferents institucions i organismes per contribuir, plegats, a promoure la igualtat i la no-discriminació al transport públic i al conjunt de la societat”. En el marc del conveni, s’ha vinilat un tren de Ferrocarrils amb la campanya de govern “Igual de diferents”, que es va llençar el 28 de juny per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull per a l’Alliberament LGBTI+. Circularà per la línia Barcelona-Vallès, que diàriament utilitzen més de 264.000 persones usuàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.