Societat

societat

Marina Port Vell ja pot encabir més iots de gran eslora

Ha instal·lat un nou sistema de subministrament de combustible a través de 510 metres de canonades i ha creat nous espais verds

Marina Port Vell ha donat per finalitzat el seu projecte de transformació que ha inclòs les obres per encabir 23 amarratges per a iots de fins a 70 metres d’eslora. En total, s’ha actuat sobre 8.531 metres quadrats de la làmina d’aigua, on també s’ha reordenat l’espai visible d’aquesta zona. D’altra banda, s’han augmentat els espais verds de l’equipament, amb un total de 17.637 metres quadrats, concretament als molls de Sota Muralla, Dipòsit, Barceloneta, Espanya i Rellotge. Una tercera actuació ha consistit en la instal·lació d’un nou sistema de subministrament de combustible mitjançant 510 metres de canonades i sense moure l’embarcació. Aquest projecte s’ha dut a terme als molls de Barcelona i Rellotge i en el Pantalà 0.

La transformació de Marina Port vell ha suposat una inversió de 20 milions d’euros des del passat 2021. El director general de Marina Port Vell, Ignacio Erroz, ha destacat que el projecte busca “reforçar l’impuls de la ciutat de Barcelona com a ’hub’ nàutic del Mediterrani i com a destí de referència per a les grans eslores”, i “contribuir a l’equilibri i a l’harmonització dels diferents usos i espais de les diferents dàrsenes del Port de Barcelona”.

Erroz ha presentat aquestes novetats aquest dilluns coincidint que falta un mes just amb la inauguració de la Copa Amèrica i que la Marina Port Vell fos designada ’Marina Preferent per a super iots’ amb motiu de la competició.

A la visita, hi han participat entre d’altres el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó; el director general de Port de Barcelona, José Alberto Carbonell; el director del Port Bell, David Pino; i el tercer tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia