Societat

judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

Adrià Sas, veí de Vilafranca del Penedès, diu que se sent “alleugerit” però que la llei “no canvia res” perquè “la lluita continua”

El jutge ha aplicat la llei d’amnistia a l’activista de Vilafranca del Penedès Adrián Sas, condemnat a tres anys i mig de presó per agredir dos mossos durant el primer aniversari de l’1-O i que estava pendent de la confirmació de la condemna per part del Tribunal Suprem. La interlocutòria l’ha signat el jutge Ramon Fors de la secció cinquena de l’Audiència Provincial i tant el grup de suport com el mateix activista l’han celebrat. Avui, en una entrevista a l’ACN, Sas ha celebrat la decisió del jutge però ha afegir que la llei d’amnistia no canvia gran cosa. “Estem alleugerits, però l’amnistia no canvia res”, ha subratllat el jove després de recalcar que “la lluita continua”.

El jove ha demanat perseverança en l’activisme al carrer i sosté que “no s’ha de claudicar”. Alhora, reclama que s’estengui l’aplicació de la llei a tots els independentistes però també als investigats i condemnats per altres causes socials i polítiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia