Societat

Puigcerdà

Satisfacció pel nou sistema de gratuïtats del túnel del Cadí

El nou sistema de gratuïtats i descomptes del túnel del Cadí ha estat rebut amb molta satisfacció pels usuaris i les administracions locals de les comarques de la Cerdanya, Alt Urgell i Berguedà. El dispositiu sense contacte de les noves màquines de pagament del peatge no associaven els qui pagaven amb mòbil amb les seves targetes. Cal recordar que, fins ara, els 22.000 usuaris de les tres comarques que tenen la gratuïtat com a residents havien de registrar-se i renovar el registre a les seus dels respectius consells comarcals i, en el registre, hi feien constar el número de targeta de crèdit o dèbit que volien utilitzar per passar el peatge i se’ls reconegués la gratuïtat.

Ara, el nou sistema, que entrarà en funcionament el març de l’any vinent, és digital. Així doncs, els usuaris hauran de fer el registre en una plataforma web que habilitarà la concessionària del túnel i acreditar la gratuïtat al seu pas pel peatge a través d’una aplicació de mòbil i, per tant, no estarà vinculada a les seves targetes bancàries. A més, podran registrar dues matrícules, per incloure-hi les modalitat de leasing, renting o cotxes d’empresa. El nou sistema també inclou noves gratuïtats i descomptes com les dels majors de 67 anys, els professionals liberals amb mútues col·legiades que desenvolupen part de l’activitat a les tres comarques beneficiades i, entre d’altres, els estudiants, autònoms, treballadors transfronterers i persones en situació d’atur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia