Societat

CULTURA

El Festival Mar d’Estiu es farà finalment al Torrentó de Can Gelat de Santa Susanna

estarà ubicat al costat de la zona hotelera, un espai que s’adapta als nivells acústics que preveu la Generalitat per no pertorbar la qualitat de vida del veïnat

Els ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar, i l’empresa Paralelos Musicales, han trobat la solució per evitar que el festival Mar d’Estiu s’hagi de cancel·lar pels informes negatius del Departament de Territori de la Generalitat.

L’esdeveniment no es celebrarà al lloc conegut com La Llàntia, un espai del domini públic maritimoterrestre on cal l’autorització de la Generalitat, sinó al costat de la zona hotelera de Santa Susanna, al Torrentó de Can Gelat. L’autoritat competent per donar els permisos en aquest indret és l’Ajuntament. Això és el que han pactat aquest cap de setmana els alcaldes de Santa Susanna, Joan Campolier, i el de Pineda de Mar, Xavier Amor, amb l’objectiu de salvar el festival Mar d’Estiu.

En un comunicat, els responsables municipals erxpliquen que els terrenys on s’ubicarà el Festival són una immensa esplanada situada entre la carretera N-II i la zona hotelera de Santa Susanna. Aquest nou espai s’adapta als nivells acústics que preveu la Generalitat. A més, es resol la polèmica sobre la contaminació acústica a la zona del village per la música fins ben entrada la matinada: a les 12 de la nit aquest espai deixarà de funcionar. Tot i així, amb la voluntat de minimitzar més el so del festival i donar una major garantia en la qualitat de vida dels veïns i veïnes l’escenari estarà situat de cara a mar.

El festival Mar d’Estiu es farà del 3 al 18 d’agost. En total seran 12 concerts d’artistes de primer nivell. Per l’escenari del Torrentó de Can Gelat de Santa Susanna desfilaran Ojete Calor, Luz Casal, Ara Malikian, Sopa de Cabra, Los Secretos, Malú, Sergio Dalma, Juan Magán, Antoñito Molina, God Save The Queen o Rozalén. La cloenda del festival serà un doble concert a càrrec de Mushkaa i The Tyets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.