Societat

Prop d’un miler de persones han assistit al 12è Festival Internacional del Terracotta Museu

El Festival Internacional del Terracotta Museu ha acollit aquesta 12a edició prop d’un miler de persones. Enguany, el festival de la Bisbal d’Empordà ha ofert cinc dimecres de sopars a la fresca i concerts, amb propostes d’un ampli ventall estilístic des de l’actuació de Les Salvatges, Ferran Palau, Meritxell Neddermann o Magalí Datzira entre altres. A més, també a acollit cinc sessions de punxadiscos, com DJ Diego Armando, PD Pubilla Hilton i Espardenya Crew.

El fITM es porta a terme al Terracotta Museu de la Bisbal, un espai que té com a finalitat conservar i difondre el patrimoni de la ceràmica bisbalenca així com fomentar el coneixement de la ciència i tècnica actuals. És per això que enguany, com a novetat, l’entrada ha inclòs les portes obertes al Terracotta Museu perquè el públic assistent pogués visitar les exposicions de l’equipament bisbalenc de manera gratuïta.

Segons expressa l’organització a través d’un comunicat, aquesta edició s’ha reafirmat l’aposta per programar els dimecres fent una “apel·lació directa al públic autòcton i defugint dels caps de setmana farcits de propostes arreu de la comarca. I, un any més s’ha repetit la fórmula: doble ració de concert, servei de bar i sopars a la fresca als exteriors del Terracotta Museu”. El Festival està organitzat per el col·lectiu Indivendres i el segell Bankrobber i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia