Societat

infraestructures

Restablerta la línia R3 de Vic a Ripoll

Un incendi a la catenària a l’altura de Torelló en ple temporal va obligar ahir a evacuar els 120 passatgers

La línia R4 entre Terrassa i Manresa funciona des del matí

La circulació a l’R3 de Rodalies entre Vic i Ripoll s’ha restablert aquest migdia, segons ha informat Renfe. Un incendi a la catenària a Torelló ahir divendres al vespre en ple temporal de pluja va obligar a evacuar els 120 passatgers d’un tren, tallar la circulació de la línia i habilitar un servei alternatiu per carretera. No hi va haver ferits i Protecció Civil va apuntar com a possible causa del foc -que va afectar la catenària i no el tren- la forta tempesta elèctrica a la zona acompanyada de pedregada. “Un cop realitzades les tasques de reparació pertinents es restableix la circulació habitual en tren entre Vic i Ripoll. Recuperació progressiva de freqüències i horaris de pas”, ha precisat Rodalies de Catalunya

Aquest matí ja s’havia restablert la circulació a l’R4 entre Terrassa i Manresa després de retirar l’arbre caigut a la via per la forta tempesta, segons ha informat Renfe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia