Societat

successos

Un jove mor en una baralla a Segur de Calafell

Tres joves de vint anys s’han barallat fins que un d’ells ha agredit la víctima i un altre jove que ha resultat ferit de gravetat

L’agressor, que ha estat detingut, els ha clavat un ganivet

Un noi jove ha mort d’una ganivetada en una baralla al passeig marítim de Segur de Calafell, a Calafell (Baix Penedès). L’avís de la batussa s’ha rebut pels voltants de les 03.00 hores de la matinada d’aquest dissabte al passeig marítim de Sant Joan de Déu, informa l’agència ACN.

Segons les primeres informacions, la forta discussió a la via pública estava protagonitzada per tres persones joves –d’entre 20 i 21 anys– quan un d’ells ha tret una arma blanca i ha agredit els altres dos. Un dels joves ha perdut la vida al mateix lloc dels fets i l’altre ha patit ferides de gravetat i ha estat traslladat a un centre hospitalari.

El presumpte autor ha fugit i els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Tarragona l’han detingut hores després a Cunit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia