Societat

SOCIETAT

Detenen un veí de la Bisbal d’Empordà per violència de gènere

La Policia Local deté a la comissaria el presumpte agressor de la seva dona, que hi havia anat a denunciar el cas

Els agents del cos s’enduen, de les barraques de la festa major, un home amb un ganivet

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà va detenir la nit de divendres, en plena festa major, un veí per violència de gènere. L’home, de 73 anys i de nacionalitat gambiana, va ser detingut a la mateixa comissaria, segons informa l’Ajuntament bisbalenc en una nota de premsa.

La detenció del suposat autor dels fets va tenir lloc quan la seva dona havia anat a les dependències de la policia a denunciar justament el cas. La víctima presentava “una ferida oberta a la cara i un fort cop al front”, destaca el consistori. Mentre se l’atenia, el marit i suposat agressor, que és veí del municipi, va acudir a la seu del cos policial i va acabar detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. Va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

La mateixa nit, la policia de la Bisbal va detenir un home a les barraques del Passeig per una actitud amenaçadora. Duia un ganivet de grans dimensions i increpava clients i cambrers, destaca el consistori. Quan va ser detingut, l’home, de 36 anys, veí de la Bisbal i de nacionalitat argentina, va intentar mossegar un dels agents i va fer puntades de peu per resistir-se a la detenció. Se’l va detenir per un presumpte delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i més tard es va localitzar el seu ganivet a l’interior d’una gaveta.

El dispositiu especial de Festa Major funciona i permet “vetllar per la seguretat de totes les persones, especialment la gent jove a les nits”, ha dit el regidor de Seguretat Ciutadana de la Bisbal, Xavier Dilmé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.