Societat

GIRONA

El veí a qui van tirar a terra un mur diu que ara és “més perillós”

El veí de Montjuïc a qui l’Ajuntament de Girona va tirar a terra un mur de contenció en un solar de la seva propietat, on també es va enretirar la runa acumulada, assegura que li han deixat la parcel·la plena de ferros i tanques i que ara hi ha “més perill” que no pas abans. El conflicte deriva de les actuacions del veí per aixecar aquest mur al carrer Torre de Sant Joan, número 13, que el consistori assegura que amenaçava de caure, i per l’abocament de terres sobre un espai públic per anivellar el terreny.

El consistori assegura que aquests treballs es van fer de manera il·legal, suposadament per ampliar la seva finca, i que comportaven un risc per als veïns d’aquesta propietat. Per aquest motiu, va enviar diversos requeriments que el veí no va atendre. En resposta, l’Ajuntament va encarregar l’enderroc del mur i la retirada de la runa de manera subsidiària.

El veí, però, considera que l’enderroc genera més perill, perquè el mur protegia les parcel·les veïnes de possibles inundacions: “Ara el terreny té un pendent pronunciat i, quan plogui, l’aigua inundarà les propietats veïnes.” També denuncia que l’Ajuntament ha fet aquesta actuació sense permís judicial i es queixa que li han deixat el terreny “tot destrossat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.