Societat

GIRONA

Netegen l’espai públic entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora

L’Ajuntament de Girona ha començat a netejar aquesta setmana l’espai públic situat entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora per l’alt volum de residus que hi havia en aquest punt. Un cop finalitzats els treballs de neteja i retirada de residus, es tancarà l’accés a l’espai amb unes pedres de grans dimensions per tal que els vehicles no puguin entrar-hi i abocar-hi residus. Està previst que les actuacions finalitzin el 18 de setembre, però podrien acabar ja a principis del pròxim mes davant el bon ritme dels treballs.

Es tracta d’un espai públic de 2.900 m2 que està situat darrere de l’Escola Bressol Cavall Fort, al final del carrer del Pruner, i que limita amb el torrent de la Font de la Pólvora. L’indret en qüestió era usat tradicionalment com a aparcament i amb el temps s’havia convertit en un punt d’abocament de residus com runa, ferralla, mobles i pneumàtics.

L’actuació que s’està duent a terme aquests dies consisteix a retirar tots els elements voluminosos que hi ha i transportar-los a la planta de reciclatge. Alhora, es netejarà l’espai perquè quedi en bones condicions. Un cop fetes aquestes tasques, es procedirà a col·locar unes pedres de grans dimensions a l’accés amb vehicle de l’espai per tal d’evitar que l’indret torni a esdevenir un abocador de residus.

Gràcies a aquesta actuació es dignificarà l’entrada de l’escola bressol, sense presència de vehicles i residus, i se solucionarà el problema de salubritat i el risc d’incendi que suposava l’acumulació de residus en una zona propera al medi natural i a un centre educatiu. Els treballs tenen un cost de 30.830,80 euros (IVA inclòs) i van a càrrec de l’empresa Elfsa Obres i Serveis S.L.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La DO Empordà preveu una verema amb menys producció però més qualitat

COLERA
Recerca

Aconsegueixen produir sucs més saludables reaprofitant residus del vi

Tarragona
societat

Minut de silenci a Rubí per condemnar el doble crim masclista

rubí
economia

Les hipoteques pugen un 15% tot i l’alça de preus

barcelona
adminsitracions

L’Escala mantindrà l’antiga piscina del Voramar en la reforma del passeig

L’Escala
GIRONA

Netegen l’espai entre el carrer del Pruner i el torrent de la Font de la Pólvora

GIRONA
PALAFRUGELL

S’instal·laran sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

PALAFRUGELL
societat

La Sindicatura de Greuges de Barcelona recomana abordar les causes estructurals del top manta

Barcelona
FIGUERES

Milloren la seguretat de la cruïlla del Camí Vell de Vilatenim amb il·luminació

FIGUERES