Societat

successos

Cau la banda del bar

Desarticulada una organització activa des del 2008 i especialitzada en l’assalt d’establiments de restauració

Els delinqüents amagaven el botí en un amagatall construït al costat de l’AP-7

A Catalunya, el conte d’Alí Babà i els 40 lladres no és una historieta, és una realitat la qual els Mossos d’Esquadra han posat fi. La policia catalana ha detingut tres homes, d’entre 31 i 45 anys que des del 2008 es dedicaven a assaltar bars, buidar les màquines escurabutxaques i, després, amagaven el botí i les eines que feien sevir per a delinquir en una cova, un amagatall que havien construït al costat de l’autopista AP-7.

La policia atribueix als detinguts un tota de 67 antecedents i tot i estar actius des de fa setze anys no ha sigut fins aquest estiu quan un increment de l’activitat de la banda ha posat la policia en avís que, finalment, va poder detenir els lladres en un operatiu el passat 13 d’agost.

Aquell dia la banda es va desplaçar a Cornellà de Llobregat on hi van dur a terme un robatori amb força dins d’un establiment, acció que va ser detectada per uns agents que els van seguir i, abans que entressin al domicili, van detenir els lladres.

En un primer escorcoll es van intervenir 900 euros, corresponents al botí de Cornellà i en un registre posterior a l’amagatall del costat de l’AP-7 s’hi van trobar, 6.400 euros en efectiu, així com material per dur a terme els cops; bosses de plàstic, peces de roba, una clau anglesa i tornavisos.

La nota difosa pels Mossos explicant aquesta actuació detalla que els detinguts van ser posats a disposició judicial el passat 15, però es desconeix quina decisió va prendre el jutge de guàrdia que es va fer càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia