Societat

Dediquen un espai a Lluís Fernández, impulsor de la Federació d’Hostaleria i Turisme

La Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona va inaugurar ahir un espai dedicat a la figura d’en Lluís Fernández i Soler, secretari de l’entitat i president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, que va traspassar el 23 de juliol de 2019. En l’acte hi van assistir el president, els membres de la junta directiva i dos dels fills de Fernández, en Lluís i la Maria Àngels, que actualment regenten el Restaurant Els Pescadors de Llançà, seguint les passes del seu pare.

El president de la Federació, Antoni Escudero, va pronunciar unes paraules per ressaltar la figura de Lluís Fernández i el va descriure com “un gran professional, amic dels seus amics, prescriptor de la Costa Brava i de totes les comarques de Girona, que voltava per tot Europa per explicar les bondats d’aquest territori”. Fernández va ser un dels fundadors de l’entitat, el 1977, juntament amb figures com Jordi Comas i l’Enric Portas.

Escudero també va destacar que actualment, i després de vint-i-un anys, no seria president de la Federació si Fernández l’any 2003 no l’hagués proposat com a candidat a la presidència. En aquest sentit, el president va concloure el seu parlament dient que “per tot això, van creure que es mereixia aquest reconeixement”.

Després de les paraules d’Escudero, es va destapar un quadre amb la imatge d’en Lluís Fernández al Restaurant Els Pescadors amb una inscripció que indica: “Espai en memòria de Lluís Fernández i Soler”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia