Societat

societat

Un excursionista mor a Mallorca a causa de les fortes pluges

L’home va ser arrossegat junt amb una dona pel Torrent de Pareis

La Guàrdia Civil continua les tasques de recerca de la jove

Un excursionista britànic de 32 anys ha mort i una dona que l’acompanyava es troba desapareguda a la zona del Torrent de Pareis a conseqüència de les fortes tempestes que aquest dimarts es registren a la Serra de Tramuntana i altres àrees de Mallorca.

Segons han informat el servei de coordinació d’emergències 112 i la Guàrdia Civil, l’home participava en una excursió amb un grup de persones que havien sortit d’excursió per aquesta zona central de la serra mallorquina el dimarts i que van quedar atrapades per la crescuda del torrent. A l’última hora de la tarda, altres excursionistes van avisar de la desaparició dels dos seus companys. Els agents especialitzats dels Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil van iniciar una recerca suspesa dimarts a la nit per la poca visibilitat.

De fet, la Guàrdia Civil ja havia muntat un dispositiu especial en previsió que, malgrat l’alerta meteorològica, hi hagués excursionistes que vulguessin accedir al Torrent de Pareis. I, a darrera hora de la tarda d’ahir, van aconseguir evacuar a deu persones. Alguns d’ells van explicar que dos dels seus companys, un home i una dona, havien estat arrossegats pel torrent.

En reprendre les tasques de recerca aquest matí és quan s’ha trobat el cadàver de l’home. La recerca de l’altra excursionista continua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.