Societat

L’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer, pregonera de la festa major

L’entitat commemora enguany els 50 anys com a pilar en la promoció del teatre a la ciutat

L’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer, que enguany commemora el 50è aniversari, ha estat escollida com a pregonera de la festa major de Viladecans. Es reconeix així el paper de l’entitat com a peça fonamental en la promoció del teatre i la cultura a la ciutat. L’entitat ha destacat per la seva tasca en la producció i representació d’obres de teatre, i ha abastat tant clàssics literaris com produccions contemporànies. A més, ha promogut la música i altres esdeveniments: concerts, festivals i activitats tradicionals com sardanes i recitals de poesia, segons destaquen fonts municipals.

El tret de sortida de les festes serà divendres a les vuit del vespre. La música serà una de les grans protagonistes, amb 25 funcions que inclouran actuacions de Los Rebeldes, Nebulossa i Lia Kali. El Festival Ocellets comptarà amb les actuacions de The Lipsticks i Joe Crepúsculo, entre d’altres. Els més petits gaudiran d’una oferta pròpia, com la Festa Xica i la Dansa de la Pluja del Mamut. També s’han programat actes a les residències per a la gent gran i a l’hospital de Viladecans, per acostar la festa a qui no s’hi pugui desplaçar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia