Societat

MOBILITAT

Pla de busos de Renfe per suplir el tall de les obres a l’aeroport del Prat

S’oferiran 128 busos entre Gavà i Barcelona

El proper cap de setmana, 28 i 29 de setembre, 128 serveis d’autobusos entre Gavà i Barcelona supliran la connexió de tren de les línies de rodalies R2 i R2 sud en aquest sector a causa de les obres d’accés del tren a l’aeroport del Prat.

Aquest és el pla que ha dissenyat Renfe, segons ha anunciat avui mateix la companyia en un comunicat, que oferirà un servei directe entre Gavà i Barcelona, en tots dos sentits, i un altre que enllaçarà els municipis de Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat.

El servei alternatiu de bus estarà operatiu entre les 5 de la matinada i les 12 de la nit, de tots dos dies. L’arribada a Barcelona serà a Palau Reial, on els viatgers poden enllaçar amb el metro i línies de bus urbanes.

Pel que fa als trens regionals que circulen per aquest corredor seran desviats cap a Vilafranca del Penedès. Per anar a l’aeroport només hi haurà el metro, L9 sud, al marge de les línies de bus ja conegudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.