Societat

SOCIETAT

La pedalada solidària ‘Everesting’ als Àngels aplega 150 ciclistes

Quatre persones han fet dotze pujades i baixades al santuari, l’equivalent a pujar el pic del Montblanc

Uns 150 ciclistes han participat avui a la segona edició de la pedalada solidària Everesting als Àngels, una activitat que han organitzat la Fundació SERGI (Servei gironí de pedagogia social), Mou-te en bici i la Federació de Ciclisme de Catalunya. Els inscrits s’havien apuntat abans de la prova o bé eren corredors que s’hi han adherit avui per fer esport i per participar en aquest acte altruista.

Segons explica la Fundació SerGI, l’acte pretén crear xarxes entre entitats, reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà sostenible i respectuós amb l’entorn i fer més inclusiva la societat de les comarques gironines. Així, hi han pres part com a voluntaris estudiants del cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure de l’Institut Salvador Espriu de Salt, estudiants de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (Euses), que han ofert servei de fisioteràpia.

A les 8 del matí, els ciclistes, ja fossin federats o aficionats, han escalat als Àngels en funció del repte escollit: 12 Montblanc, 6 Pedrafoca, 3 Mare de Déu del Mont, 2 Rocacorba i 1 Els Àngels. Quatre persones s’han marcat el repte de realitzar l’equivalent a pujar al Montblanc, fent 12 pujades i baixes al santuari i 5, l’equivalent al Pedraforca, amb 6 ascensions, i 5 l’equivalent al Pedraforca amb 6 ascensions.

Entre els presents hi eren la regidora de Transició Ecològica i Transformació Urbana de l’Ajuntament de Girona, Cristina Andreu; el cap de Mossos de Trànsit a Girona, Joan Costa, i el delegat de la federació catalana de ciclisme a Girona, Carles Ferrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia