Societat

Instal·laran un altre radar al carrer de Marcel·lí Audivert per les queixes veïnals

L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit (Baix Empordà) instal·larà un radar de velocitat al carrer de Marcel·lí Audivert arran de les queixes de veïns. Els residents de la zona han enviat diverses queixes a l’EMD perquè hi ha molts cotxes que passen a molta velocitat i això acaba suposant un risc per als vianants. Aquesta serà la tercera caixa que posi l’EMD després que aquest estiu en posés una a l’avinguda de Grècia i una altra a l’entrada del poble. El carrer de Marcel·lí Audivert es troba en un dels accessos a l’Estartit i va des del carrer de la Pletera fins a la carretera de Torroella de Montgrí. El límit de velocitat que hi ha en aquesta via és de 30 km/h i el nou radar entrarà en funcionament a partir de l’octubre.

El carrer de Marcel·lí Audivert es troba en un dels accessos de l’Estartit. Connecta amb la zona protegida del Ter Vell, a la Pletera, amb la carretera de Torroella de Montgrí. La via té una velocitat màxima permesa de 30 km/h però alguns veïns es queixen que la majoria d’ells van més ràpid i això suposa un risc per a la seguretat dels vianants. Per això l’EMD ha decidit instal·lar-hi un radar que es posarà en funcionament a partir de l’octubre.

Es tracta del tercer que instal·larà aquest any, després que a principis d’estiu en posés dos. El primer d’ells està instal·lat a l’entrada del municipi i el segon a l’avinguda de Grècia, pocs metres abans d’arribar a la platja. Segons anuncia l’EMD, aquests radars han estat ben rebuts pels veïns que habiten en les zones properes on hi ha aquests aparells.

Durant l’estiu s’han detectat cotxes que passaven a més de 100 km/h a l’hora d’entrar al poble, tot i tenir bandes reductores, i amb els nous radars s’han pogut sancionar. Ara, aquests aparells complementen altres mesures com ara la senyalització, la instal·lació de semàfors i també les bandes reductores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia