Societat

SOCIETAT

Lleida acollirà tres congressos durant aquesta setmana

Aquesta primera setmana d’octubre, la ciutat de Lleida acollirà tres esdeveniments congressuals. Dimecres i dijous es farà el “333 Experience Nutrició i Alimentació Aplicada 2024”, una cita de referència del sector porcí. Se celebrarà al Palau de la Llotja amb l’objectiu de donar visibilitat a professionals que apliquen noves estratègies nutricionals i d’alimentació per a millorar la producció porcina, la seva eficiència i la seva sostenibilitat.

Dijous i divendres, Lleida també acollirà la novena Reunió de la Xarxa Micofood, una xarxa estatal que estudia les micotoxines –microcontaminants naturals d’origen fúngic– i els fongs que les generen. Els investigadors es trobaran a la Universitat de Lleida. Finalment, 3 i el 5 d’octubre, la ciutat acollirà el Congrés de l’Asociación Española de Asesores Fiscales, (AEDAF). En total sumen més de 800 persones que visitaran Lleida per motius professionals i que consoliden la ciutat com un punt de referencia en l’acollida de congressos i reunions professionals de mida mitjana, segons destaca el Lleida Convention Bureau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia