Societat

ESTAT ESPANYOL

Manifestació multitudinària a Madrid per exigir la rebaixa de lloguers

Desenes de milers de persones reclamen mesures urgents a propietaris, patronals immobiliàries i al govern

Desenes de milers de persones –unes 22.000, segons fonts oficials i 150.000, segons els convocants– han sortit aquest diumenge al carrer a Madrid per exigir rebaixes en els preus del lloguer, informa Efe. La manifestació, convocada a la capital espanyola pel Sindicato de Inquilinas, ha reclamat a propietaris, patronals immobiliàries i al govern a prendre mesures urgents ja que en cas contrari –han advertit– , els llogaters deixaran de pagar.

A la convocatòria, s’hi han afegit, entre d’altres, CCOO, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), Amnistia Internacional, Ecologistes en Acció o el Sindicat de Llogateres, que havia cridat a una mobilització semblant a Barcelona.

La portaveu del Sindicato de Inquilinas, Valeria Rapu, ha avisat als tenidors, patronal i govern que se’ls ha acabat el temps, ja que “no hi ha prou policies, jutjats ni matons” per aturar la protesta i desnonar-los quan deixin de pagar els lloguers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia