Societat

Imputen el constructor i l'arquitecte tècnic del pavelló de Sant Boi que va caure i va provocar la mort de 4 nois

El jutjat d'instrucció número 3 considera que hi ha indicis per considerar que l'edificació no reunia les condicions necessàries de seguretat

El jutjat d'instrucció número 3 de Sant Boi ha imputat dues persones més en relació amb l'ensorrament del pavelló de Sant Boi que va provocar la mort de 4 nois i ferides a 9 més. Es tracta del constructor de la instal·lació i l'arquitecte tècnic municipal que va executar el projecte.

Segons la interlocutòria, de l'informe pericial se'n desprèn que hi ha indicis per considerar que l'edificació no reunia les condicions necessàries de seguretat requerides per a la funció a què estava destinada, que infringia la normativa existent i que posava de manifest un estat latent de risc.

La jutge que instrueix el cas ha decretat aquesta mesura després de la declaració la setmana passada de Carme Ruiz, l'arquitecta municipal.

Amb tot, se'ls insta a presentar un advocat per a la seva defensa i se'ls cita a declarar l'11 de desembre a partir de les 10 del matí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.