Societat

Detingut un veí de l'Hospitalet de Llobregat que va rebre 560 grams de cocaïna per correu

Successos

La unitat de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Manresa ha detingut J.C.M.M., de 30 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de l'Hospitalet de Llobregat, per un delicte contra la salut pública. Els agents l'han detingut després que el sospitós rebés per correu al seu domicili un paquet procedent de Buenos Aires en què s'han trobat 560 grams de cocaïna. Els agents tenien controlat el paquet, que venia per via postal aèria, i en van realitzar un seguiment fins que va arribar al destinatari. Quan el sospitós ha anat a buscar el paquet a l'oficina de Correus, la Guàrdia Civil l'ha detingut. El paquet s'ha obert en un jutjat i s'hi han trobat 560 grams de cocaïna.

El jutjat d'instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat ha obert diligències per aquesta detenció i per la droga requisada. A més, el detingut ha passat a disposició d'aquest jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.