Societat

La caiguda d'un arbre causa retards de fins a quinze minuts a la línia C-3 durant 3 hores

Incidències a Renfe

Els trens de la línia C-3 de Rodalies de Renfe han circulat entre les 07:00 i les 10:00 hores d'avui amb retards d'entre cinc i quinze minuts a causa de la caiguda d'un arbre al costat de la via.

Fonts de la companyia ferroviària han indicat que la circulació de trens s'ha normalitzat sobre les 10:00 hores, una vegada que s'ha retirat l'arbust, i que a aquestes hores ja no hi ha retards significatius.

Les incidències s'han iniciat sobre les 07:00 hores després de caure un arbre molt a prop de la via entre les estacions de Balenyà i Centelles, el que ha provocat demores de fins a quinze minuts en els dos sentits de la línia C-3, que enllaça Vic amb l'Hospitalet de Llobregat.

Morlán es disculpa
El Secretari d'Estat d'Infraestructures i Planificació, Víctor Morlán, ha demanat disculpes per l'enèsima incidència a la xarxa de Rodalies de Renfe de Barcelona, que va deixar ahir a 300 passatgers dins d'un tren durant 3 hores, prop de Bellvitge, i ha promès una investigació.

Aquesta incidència es produeix després del caos que novament es va viure ahir a la xarxa de Rodalies, quan el trencament d'un cable que va enganxar un comboi va obligar a suspendre el servei de les línies C-2 (Maçanet-Sant Vicenç de Calders) i C-10 (Estació de França-Aeroport), i va causar retards de més de vint minuts en els trens de mitjana i llarga distància.

Es dóna el cas que un grup de passatgers que viatjava en un tren que va quedar detingut entre les estacions de Bellvitge i el Prat va decidir baixar a les vies per arribar pel seu propi peu a l'estació més pròxima, malgrat el risc que comportava la presència del cable que penjava de la catenària i que encara tenia electricitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Justícia amplia el programa de mediació exprés a cinc jutjats civils més de Barcelona

Barcelona
societat

Investiguen una persona per tenir deu exemplars de tortuga protegida

peralada
societat

Acció Climàtica crea nous pins pinyers i freixes resistents al canvi climàtic

Riells i Viabrea
societat

Blanes celebra la 51a edició dels Premis Fotogràfics de l'AFIC

blanes
societat

Arrenca la campanya ‘A l’aigua, risc zero’ per evitar ofegaments a platges i piscines

Sitges
educació

Els Campus d’Estiude la UdG acullen un centenar de joves

girona
societat

Quatre detinguts a l’aeroport del Prat per embalar maletes sense tenir el permís

El Prat de Llobregat
MEDI AMBIENT

El Delta de l’Ebre celebra la bona salut del flamenc amb l’anellament de polls

La Ràpita
societat

L’empresa empordanesa Gelati Dino obre un local a Barcelona

castelló d’empúries