Festes populars i fires

SANT HILARI SACALM (Selva)

Torna en Serrallonga!

El retorn més esperat

La presentació del còmic Serrallonga, bandera negra, a càrrec de Ricard Dilmé, és l'acte més esperat de la inauguració d'aquesta festa, que un any més homenatja el popular bandoler Serrallonga amb tota classe d'actes lúdics relacionats amb l'època barroca. Així, s'ambienta la vila i s'ofereix un complet mercat barroc, amb una trentena de parades. També destaquen les activitats complementàries com són els tallers –els infantils cada any són diferents i enguany és de papiroflèxia–, la Trobada i el concert de Cantadors, la cercavila, el sopar popular, la música, balls tradicionals... Cal esmentar la Trobada de Gegants Bandolers, aquest any especial ja que compleix deu anys i hi participaran més colles, concertament sis grups de tot Catalunya.

A més, durant tot el cap de setmana s'ofereix una aventura ecològica a peu, amb llegendes i sorpreses per descobrir el tresor amagat del bandoler, un audiovisual de les Guilleries, visita al museu i al jardí de plantes remeieres i el Menú del Bandoler, a diferents restaurants del poble.

Del 24 al 26 de setembre. Nucli de la vila. Venda de tiquets a Can Rovira. 972 86 96 86.

RECOMANEM

Divendres 24
19.00 h, presentació còmic Sala Noble. Rebuda als bandolers amb Els Guillables, trabucs, xanques i percussió.
Dissabte 25
Al matí, mercat barroc, X Trobada i concert de Cantadors i taller de cançons.
17.00 h, cercavila de colles de balls de Serrallonga.
Diumenge 26
Al matí, mercat barroc, trobada i cercavila de gegants bandolers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.