Monogràfics

SANT HILARI SACALM (Selva)

9a Fira de la Micologia i el Bolet

El bolet, a fons

Tant per a experts com per a principiants, aquesta fira ofereix l'oportunitat de conèixer a fons els bolets. En aquest sentit, se'n pot sortir a buscar a través de la Ruta del Bolet, admirar en la XXVII Exposició de Bolets, comprar a la IX Fira del Bolet, aprendre en les xerrades dels micòlegs i les exposicions, tastar-los en el Tast de la Cuina del Bolet, divertir-se amb els contes per a petits i grans Tocats del Bolet... La mostra oferirà una trenta de parades amb tota classe de productes relacionats amb els fongs (pa, coca, arrós, joieria...) i els restaurants tindran a la carta un Menú del Bolet –els bars locals també oferiran una tapa relacionada amb els bolets.

A més, aquest any la fira introdueix una gimcana relacionada amb el tema, amb la col·laboració dels comerços locals; el taller de cuina tractarà les condicions sanitàries per a la comercialització dels bolets i la seva cocció segons l'espècie; i l'exposició està centrada en la classificació dels bolets.

També destaca la mostra El bolet des de l'ull de l'artista, una recopilació de l'obra de diferents artistes que enfoquen el bolet des de diferents vessants: fotografia, olis, escultura...

9 i 10 d'octubre. Centre i Museu Guilleries. Gratuït (Tast, 3 € i Ruta del Bolet, 4 €). 972 86 94 47.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.