Societat

Móra la nova

Les exhibicions eqüestres tanquen avui la fira riberenca

Els actes ramaders protagonitzaran la quarta i última jornada de la 179a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. La marató de cavalls, amb una gimcana per a carruatges amb quatre rodes, i l'arrossegament precediran les ja habituals curses i proves de salt, amb cavalls vinguts d'arreu de Catalunya. Al llarg del dia, els visitants també podran presenciar mostres d'antics oficis artesanals, com ara el de ferrar cavalls, el de carreter o el d'esquilador de rucs.

Tot i la crisi, la fira riberenca ha mantingut el nombre d'expositors, uns 190, encara que les vendes s'han reduït. “Les fires reflecteixen com està el país; la gent segueix venint i passejant-se però compra menys”, afirma Joaquim Lluís, l'expositor amb més participacions en la fira. Els organitzadors esperen igualar les xifres de l'any passat, amb una assistència d'unes cinquanta mil persones i un volum de negoci d'uns cinc milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.