Festes populars i fires

Rebuda al primer raig de sol

Poblacions com Cadaqués, Palafrugell i l'Escala celebren l'1 de gener l'entrada de l'any nou amb un aplec popular davant el mar

Diversos municipis de la Costa Brava celebren l'entrada de l'any nou amb una festa de benvinguda col·lectiva al primer raig de sol davant del mar. És el cas de Cadaqués, que enguany celebra la 22a edició de l'Aplec del Sol Ixent al cap de Creus, a partir de les 7 del matí, amb sardanes de la cobla Vila de la Jonquera i xocolata per a tots els assistents. També ho farà Palafrugell, que en acabar la revetlla de Cap d'Any posarà a disposició de qui ho vulgui un bus fins a Sant Sebastià, on també a partir de les 7 del matí s'esdevindrà la festa de benvinguda al primer sol de l'any, amb sardanes i xocolata.

L'Escala també ha importat aquest aplec, que va néixer l'any 2006 i que se celebra al mirador de la Torre de Montgó. Organitzada per l'Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu, enguany arriba a la cinquena edició i tindrà sardanes de la cobla La Principal de l'Escala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.