Societat

El brou de Núria de Gispert

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: una carcassa de gall dindi, mig pollastre, vuit ales de pollastre, os de vedella i os de pernil. Verdures: porro, api i pastanaga, entre d'altres. Pasta: galets de Nadal. Elaboració: Primer s'hi posen les carns i, quan arrenca el bull, s'escuma el brou i s'hi afegeixen les verdures. La cocció són tres hores i una quarta hora de repòs.

Consell: farem bullir a part els galets en aigua normal i un vas i mig del brou, i els afegim a l'escudella. Ho servim amb unes pilotilles molt petites i ou dur ratllat.

cuinera: Núria de Gispert (Presidenta del Parlament)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Borja Manzanares
President del Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona

“Els problemes de la infermeria no tenen una solució màgica”

Barcelona
patrimoni

El Síndic renya l’Ajuntament de Mataró per Ca la Madrona

Mataró

Un pregó coral que repassa 40 anys de ràdio, tret de sortida de la Festa Major

SALT
societat

Detinguda una conductora implicada en un accident amb tres morts a Castellfollit del Boix a finals de juny

Castellfollit del Boix

Detingut un bomber voluntari per l’incendi de l’any passat

portbou / colera
tradicions

Exhaurides en 40 minuts les gairebé 4.500 entrades pel Concurs de Castells de Tarragona

TARRAGONA
Medi AMbient

Estudien el nivell de metà que retenen els boscos catalans

Cerdanyola del Vallès
economia

Territori signa el conveni per a la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre la C-14 i l’LV-3025, a Agramunt

Barcelona
medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

Barcelona