Societat

El brou de Pep Guardiola

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons i mongetes. Carns: tots els menuts d'un pollastre de pagès, un tros gran d'un pit de xai, un os de vedella, tres botifarres negres i tres de blanques cuites. Verdures: patates, porro, pastanaga i api. pilota: vedella i porc, all i julivert, farina de pa i ou. Pasta: galet gran. Elaboració: Una sola olla, molt gran, que és sempre la mateixa. La pilota s'hi afegeix al final, amb tres peces diferents. Les botifarres són els últims ingredients a entrar al bull perquè no es perdin per l'olla.

Consell: el brou es fa la vigília del dia de Nadal i reposa tota la nit amb els ingredients del bull. L'endemà es cola i s'hi afegeixen els galets grans que s'han cuit a banda.

cuinera: Dolors Sala (mare de l'entrenador del FC Barcelona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

CATSA invertirà a Girona més de 300.000 euros per millorar la xarxa d’aigua

girona
llengua

Només el 3% de les escoles de les Illes s’adhereixen al pla per reduir català

barcelona

El govern dona la raó a Susqueda en el contenciós amb Osor pel Santuari del Coll

SUSQUEDA
canvi climàtic

‘Beryl’ arriba a Gran Caiman després d’afeblir-se a la categoria 3

barcelona

Ingressos zero en la prova pilot per evitar la llarga estada psiquiàtrica

Santa Coloma de Gramenet
ensenyament

Molins de Rei, Ripollet i Tarragona, entre els municipis amb més segregació escolar a primària

barcelona

Fornells i Quart planegen connectar els municipis amb una via verda

GIRONA

Ajornen el desnonament d’una família amb un nadó de pocs dies

Barcelona
societat

Més radars, controls d’alcoholèmia i vols d’helicòpter durant l’estiu

barcelona