Societat

Cap de setmana marcat per la celebració del 9 d'Octubre a Banyeres

La localitat de Banyeres de Mariola viurà aquest cap de setmana una nova edició de la festa del 9 d'Octubre en la que els actes oficials, de marcat caràcter cultural, lúdic i festiu, conformen el gruix de la celebració.

El conta contes Llorenç Giménez oferirà el divendres dues actuacions. La primera, a partir de les 18 hores a la Biblioteca Pública Municipal, on presentarà Enric Valor per a menuts i grans. Rondalles valencianes. L'altra actuació serà a les 20. 30 hores al Teatre Beneficència amb l'espectacle per adults Riure és viure, amb rondalles, anècdotes i acudits.

Diumenge 9 d'octubre, Diada Nacional Valenciana, a les 8 hores i amb eixida des de la Plaça Major, hi ha programada una excursió per la Ruta dels Molins oferint-se a la seua finalització un esmorzar de coques al molí l'Ombria. A les 19 hores, a la Plaça Major es realitzarà una dansà popular per a tot aquell que ho desitge comptant amb la col·laboració del grup de danses Aires de Mariola, el taller de danses populars i El Braçal. Finalment, al Teatre Principal, tindrà lloc el concert extraordinari del 9 d'Octubre a càrrec de la Societat Musical de Banyeres i El Braçal.

Per altra banda, el Col·lectiu Serrella també anuncia la celebració d'un sopar de germanor al Pub Tic-Tac a partir de les 22 hores del divendres i a continuació festa amb autors i grups valencians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.