Societat

Dues associacions d'Almussafes esgoten el calendari solidari 2012

L'actriu valenciana Rebeca Valls ha acompanyat els integrants de les associacions en el matí destinat a la distribució dels últims exemplars de la publicació

Els mil exemplars del calendari solidari editat per “Som i estem” per a il·lustrar els 365 dies de l'any 2012 s'han esgotat en tan sols cinc dies després de la seua presentació pública. La solidaritat dels ciutadans d'Almussafes i Benifaió s'ha fet patent, ja que no han dubtat a adquirir la publicació per a la que s'havia establit un preu simbòlic de 5 euros.

De fet, l'entitat es planteja dur a terme un nou tiratge, “ja que l'èxit ha sigut rotund i s'ha generat una gran demanda”. La gran acceptació de la publicació, que enguany ha comptat amb la col·laboració de multitud de rostres coneguts, que no han dubtat a brindar la seua imatge per a cada un dels mesos de l'any, s'ha revalidat a Almussafes. L'actriu de sèries tan populars com “Amar en temps remenats”, “Autoindefinits”, “Socarrats”, “Ací no hi ha qui visca” o “Compta'm” no ha dubtat a acompanyar els integrants de “Som i estem” en la jornada de venda celebrada en el Mercat Municipal i parc Central d'Almussafes. Rebeca Valls ha rubricat i dedicat cada un dels exemplars adquirits pels veïns i veïnes de la localitat i també pel propi alcalde, Albert Girona, i per la primera tinent d'alcalde, Mª Carmen Santos Juanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.