Societat

Veïns d'Almussafes constituïxen el primer club gastronòmic de la Ribera

El Putxeret és el nom triat per a identificar esta nova entitat local, que se suma a les més de 70 existents en el municipi

Els amants de la gastronomia de la comarca de la Ribera poden disfrutar a partir d'ara d'una nova opció que els permetrà convertir-se en els millors gurmets, compartint la seua afició amb molts altres entesos en la matèria.

La població d'Almussafes es convertix de nou en pionera al sumar al seu registre municipal d'associacions al Club Gastronòmic El Putxeret, els integrants del qual potenciaran esta disciplina artística i cultural en un local cedit pel propi Ajuntament d'Almussafes.

La veïna d'Almussafes, Mª Carmen Añó, ha sigut designada com a primera presidenta del club gastronòmic, constituït formalment a mitjan desembre en la localitat. El Putxeret és la denominació triada per a identificar a esta nova associació local, els fins principals de la qual radiquen a convertir a la mateixa un lloc d'esplai a través de la pràctica de l'art de la gastronomia, a més de potenciar diversitat d'activitats complementàries.

A més de les trobades gastronòmiques que es duran a terme en la seu social de l'entitat, establida en una vivenda de propietat municipal ubicada en el carrer Mestre Cardona, número 31, els socis, de moment sis dones i quatre homes, tenen previst celebrar cursos de cuina i col·laborar amb el propi consistori municipal organitzant activitats que puguen integrar-se en l'agenda festiva anual.

Ser major d'edat és l'únic requisit necessari per a inscriure's en El Putxeret, un club que té les portes obertes per a qualsevol veí o veïna de les poblacions circumdants que ame el bon menjar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.