Societat

Pallars Sobirà

Jutjat per haver agredit l'alcalde d'Espot el 2009

L'acusat és el germà d'un exalcalde i antic propietari de les pistes d'esquí

Ahir es va celebrar el judici per l'agressió que va patir l'alcalde d'Espot, Agustí Perot, l'estiu del 2009. Va passar al poble. L'acusat, Josep Isús, va agafar pel coll la víctima i, segons l'alcalde, li va donar un cop de puny a la cara. Perot va quedar ferit a la cara, al nas i al coll, i va al·legar que havia estat quatre dies en tractament. Isús va reconèixer durant el judici que s'havien barallat i que potser l'havia colpejat, però que si ho havia fet havia estat per treure-se'l de sobre.

La fiscalia i l'acusació particular demanaven en un principi quatre anys de presó per agressió a l'autoritat. Ahir, però, van rebaixar la sol·licitud de pena a una multa de 300 euros. El motiu de la rebaixa és que l'alcalde sosté ara que l'agressió no va tenir res a veure amb el seu càrrec, sinó que feia temps que estaven enemistats, segons ha recollit l'agència ACN.

L'acusat és germà de l'antic propietari de l'estació d'esquí d'Espot i exalcalde del poble, Carles Isús Castellarnau. L'estació va fer fallida i se la va adjudicar el govern de la Generalitat. Perot va dir ahir que la discussió s'havia produït per un “malentès”, ja que ni ell com a alcalde ni el consistori no havien tingut res a veure amb el procés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.