Festes populars i fires

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

XI Jornades de Cuina Marinera

Ranxets d'avui

A alta mar o a peu de barca, els pescadors de la Torre aprofitaven el peix que havia quedat malmès per preparar uns plats suculents, anomenats ranxets. Ara, dotze restaurants han preparat menús especials que inclouen un plat inspirat en aquells ranxets. Són receptes que utilitzen ingredients de primera qualitat i les noves tècniques culinàries però sense perdre l'essència d'aquelles cassoles tradicionals. Ranxet primaveral de sípia guisada amb romesco, arròs de bord, cloïsses amb mongetes a l'all cremat, ranxet mariner de rap i lluç amb escamarlà, gambes i cloïsses cuinades amb el seu suc... són alguns dels plats que es podran degustar en els menús de les Jornades de Cuina Marinera.

Fins al 3 de juny. Restaurants participants: Al Capone da Franco, Cal Coco, El Capitán, El Cargol Punxenc, El Vaixell, Hostal Coca, Jaume Drudis, L'Avi Vitali, La Cuina d'en Basili, La Quilla, Las Palmeras i Oxid. Preu menús: 25 - 30 euros. Es recomana fer reserva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.