Societat

Picassent homenatja les associacions locals

Pascual Vivó va rebre un reconeixement per tota una vida dedicada als demés

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, tingué lloc en la Casa de Cultura un acte per homenatjar la tasca que diverses associacions socials de poble porten endavant. Càritas Interparroquial, Associació de Discapacitats de Picassent (ASMIP), La Junta Local de Lluita Contra el Càncer, Fundació Síndrome de Dravet, ONG Niquia i Protecció Civil foren els col·lectius guardonats que reberen una placa d'agraïment.

Durant l'acte es va projectar un vídeo en el que representants de cada associació donaven a conèixer la seua tasca, a l'hora que definiren què significa el voluntariat social en els nostres temps.

Però, sense dubte, un dels protagonistes de la nit va ser Pascual Vivó, que als seus 83 anys va rebre un emotiu homenatjg per tota una vida dedicada als més necessitats. Un home que, acompanyat de la seua dona, ha recorregut nombrosos països de l'Àfrica i Amèrica del Sud i ha posat en marxa projectes de cooperació, basats majoritàriament en l'agricultura. Ja de tornada a Picassent, Pascual ha portat a terme diversos projectes, entre ells, l'ajuda a immigrants i, en l'actualitat, des de l'any 2010, unit a la campanya “Profit” dels supermercats Consum, se dedica al repartiment diari de menjar a un gran nombre de famílies necessitades.

Aquest acte de reconeixement va estar acompanyat de la calidesa del públic, entre el qual es trobaven nombrosos regidors de la Corporació Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.