Societat

Ontinyent crea una Plataforma Ciutadana contra el Consorci de Residus

El col·lectiu convoca dues reunions on s'estudiaran les primeres activitats reivindicatives a dur a terme

La ciutadania d'Ontinyent continua mostrant la seua oposició a la integració de la ciutat en el Consorci de Residus. Si el mes passat es presentaven 542 al·legacions a la taxa del fem del Consorci per part particulars i associacions de comerciants, veïnals, ecologistes, empresarials i sindicats de la ciutat, el dijous més de mig centenar de persones es reunien al local de les Ames de Casa al carrer Furs per crear el “germen” per la constitució definitiva d'una Plataforma Ciutadana contra el Consorci de Residus.

Entre les primeres mesures acordades estan la posada en marxa d'un grup a Facebook i d'un blog de la Plataforma, així com la convocatòria de dues reunions per a la setmana vinent, els dies 8 i 10 a 17 hores, a la seu de la Mancomunitat de Municipis, per tal de seguir informant a la ciutadania i estudiar la realització d'accions concretes de protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.