Societat

Quatre joves de Picassent en la trobada d'alumnat actiu del País Valencià

Les jornades han tingut lloc al Port de Sagunt i han acollit joves corresponsals d'institut arribats d'arreu la geografia valenciana

El consorci Joves.net ha organitzat la Trobada de Corresponsals i Alumnat Actiu, que s'ha celebrat al Casal Jove del Port de Sagunt. Allí participaren més de 80 joves provinents dels 8 municipis que pertanyen a la Xarxa Joves.net, i entre els quals es troba Picassent.

Des de fa 4 anys, el programa Corresponsals-Alumnat Actiu funciona al Consorci Xarxa Joves.net. amb l'objectiu de compartir els recursos entre els municipis del Consorci amb programes per dotar els joves d'una formació amb bones pràctiques i fomentar l'intercanvi entre els que estan realitzant activitats als instituts. Els corresponsals són els que col·laboren amb els departaments municipals de Joventut en la difusió d'informació juvenil, i l'alumnat actiu són els joves que estan participant mitjançant les associacions d'alumnes o qualsevol altra iniciativa als seus centres.

En la jornada s'han realitzat tres tallers per a aprendre a difondre activitats i campanyes informatives en les xarxes socials. Durant els tallers es va fer difusió dels dos premis que es llancen des de la Xarxa: “Paraules d'Amor”, un concurs de cartes d'amor, i “TuitSalut”, un concurs de missatges breus sobre salut a la xarxa social Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.