Societat

Ontinyent acull l'Assemblea General de la Federació d'associacions saharianes

El nou Delegat del Front Polisari al País Valencià acudeix a un encontre que reuneix més d'un centenar de persones de 21 associacions

Més d'un centenar de membres de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) han acudit a l'Assemblea General de l'entitat que ha tingut lloc a Ontinyent.

L'encontre, que tenia lloc als aularis de la UNED al Barri de Sant Rafel, servia per a fer un repàs a les activitats realitzades i a la memòria econòmica del 2012, així com per a informar de la situació actual del conflicte sahrauí i de planificar les activitats del 2013.

Entre els assistents a l'Assemblea estaven la Presidenta de la Federació, Lola Claramunt, i el nou Delegat del Front Polisari al País Valencià, Saad El Mami Ahmed Salem, a més de membres de 21 associacions procedents de localitats com ara Alzira, Villareal, Almenara, Vall d'Uixò, València, Puçol, Paterna, o Castelló de la Plana, entre d'altres.

El President de l'Associació d'Amics i Amigues del Poble Sahrauí de La Vall d'Albaida, Manuel Cuesta, donava la benvinguda als assistents, i mostrava la seua satisfacció pel fet que la Federació haja escollit Ontinyent com a seu d'esta Assemblea General.

Entre les últimes activitats de l'Associació a la comarca es troben l'enviament de 400 mantes infantils als hospitals dels campaments de refugiats per als departaments de maternitat, (donades per empresaris d'Ontinyent i la comarca), o la projecció de la pel·lícula “Los hijos de las nubes (la última colonia)” a les sales de El Teler, amb la col·laboració del Cine Club Utiye.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
socie

Marquen una tintorera i una escurçana violeta per fer-ne el seguiment

cadaqués
urbanisme

Faran un pas de vianants elevat a l’avinguda de l’Estatut, a Rubí

RUBÍ
tradicions

El garrotín posa el punt i final al cicle d’estiu de l’Art a l’Horta

LLEIDA
societat

L’aeroport del Prat frega els 2.000 vols l’últim cap de setmana de juliol

barcelona
societat

Alerta per onada de calor almenys fins dimecres

barcelona
societat

Els Marrecs descarreguen la torre de 8 amb folre per la Festa Major

salt
societat

Mural commemoratiu del 30è aniversari del referèndum de Castell

palamós
societat

La Pirotècnia Valenciana torna a guanyar el Concurs de Focs d’Artifici

blanes
societat

Primers passos per ser a la Xarxa de Ciutats Amigables amb la gent gran

girona