Societat

Una dona mor atropellada a Manresa quan creuava un pas de vianants

És l'únic accident de trànsit mortal d'aquest cap de setmana a Catalunya

Cinc persones resulten ferides greus en tres accidents a les comarques gironines

Una veïna de Manresa de 79 anys ha mort atropellada aquest diumenge a la capital del Bages.

L'accident s'ha produït cap a tres quarts de dotze del migdia quan la dona creuava el carrer Abat Oliba per un pas de vianants i ha estat envestida per un automòbil per causes que s'investiguen, segons ha informat la Policia Local.

La víctima ha resultat ferida molt greu i ha estat traslladada a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha mort hores després.

Al cotxe hi viatjava la conductora, de 36 anys, i els seus dos fills menors d'edat, que han resultat il·lesos. La dona ha donat negatiu al test d'alcoholèmia i estupefaents.

Aquest ha estat l'únic accident de trànsit mortal registrat aquest cap de setmana a les vies catalanes. En canvi, sí que hi ha hagut cinc ferits greus en tres sinistres a carreteres interurbanes de les comarques gironines.

Tres persones han resultat ferides greus en un accident a la C-260 a Vila-sacra quan un tot terreny ha sortit de la via per causes que s'investiguen. Una noia ha estat traslladada en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, un noi ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Dr. Trueta de Girona i una altra jove ha estat traslladada en ambulància també a l'hospital gironí.

Poques hores abans ha tingut lloc un altre accident a la N-260 a Vilajuïga en el que un motorista ha resultat ferit greu a causa del xoc de la seva moto contra un turisme. La víctima ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron. El conductor del cotxe ha resultat ferit lleu i se l'ha atès a l'Hospital de Figueres.

Un cinquè ferit greu ha estat traslladat al Dr. Trueta arran d'una topada frontal entre dos turismes a la C-65 a Llagostera. En el mateix sinistre han resultat ferides lleus sis persones més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Olot

Multen el conductor d’un camió que perd la càrrega de vísceres

Olot
SOCIETAT

La policia de Calella s’equipa amb pistoles elèctriques

Calella

El govern de la Bisbal afirma que ha començat “a fer el tomb” a la ciutat

la bisbal d’empordà
MEDI AMBIENT

Comencen els contactes per la nova estratègia conjunta pel litoral del Maresme

Mataró

Vic reclama que també es “relaxin” les restriccions per la sequera a Osona

Vic

El sindicat USPAC acusa Interior de “treure’s les puces de sobre” en el cas de Girona

girona
SOCIETAT

Manresa inaugura la comissaria conjunta de Mossos i Policia Local al centre

Manresa

S’amplia a 51 espais la xarxa de refugis climàtics per aquest estiu

girona

Més de cinc milions de fons europeus per reformar l’Hospital de Berga

Berga