Societat

Interrompuda la circulació a la R3 entre Centelles i Balenyà per l'avaria d'un comboi de mercaderies

La incidència provoca retards en els serveis de la línia de més de 45 minuts

La circulació de trens a la R3 ha quedat interrompuda a les dues d'aquest migdia al tram entre Centelles i Balenyà (Osona) a causa de l'avaria mecànica d'un comboi de mercaderies, segons ha informat Renfe. El tren avariat ha quedat aturat a l'entrada de Centelles i els tècnics de la companyia ferroviària estan treballant al lloc per tal de retirar el comboi afectat en aquest tram de via única de la línia 3 de Rodalies. La incidència provoca retards de més de 45 minuts a la línia, segons ha indicat la companyia ferroviària.

Poc després de les set d'aquest matí, també la circulació ferroviària de mateixa línia s'ha hagut d'interrompre entre Vic i Manlleu en aquest cas per falta de subministrament elèctric a la catenària. La incidència ha afectat dos trens, que han acumulat retards de mitja hora, quan que poc abans de tres quarts de vuit del matí s'ha pogut restablir el subministrament elèctric a la línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia