Societat

GASTRONOMIA

Concurs de cuina amb peix de roca a Begur

Una catorzena de menús van competir dissabte en el setè concurs popular de cuina de Begur, amb el peix de roca com a ingredient essencial dels plats. El certamen es va celebrar en el marc de les jornades que el municipi dedica al producte, i els guanyadors van ser Ricard Soler i Carme Gratacòs amb un suquet de peix i rossejat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tres milions d’euros per rehabilitar i dinamitzar la Masia Freixa

Terrassa
canvi climàtic

‘Beryl’ avança en terra com a huracà de categoria 1 sobre Yucatán

barcelona
sanitat

L’agència del càncer de l’OMS avalua el talc com a “probablement cancerigen”

barcelona

La Val d’Aran, declarada reserva de la biosfera per la Unesco

Vielha
societat

La Coordinadora Antimonàrquica fa una crida a la manifestació del dia 10 a Lloret

lloret de mar

Comença la construcció del nou CAP de l’Arboç, que costarà 6 milions

L'Arboç
sanitat

Els hospitals tramiten ja les baixes per parts i cirurgia ambulatòria

barcelona
societat

Denuncien males condicions laborals del Consell de l’Alt Empordà

figueres

Vall d’Hebron prepara les instal·lacions per a l’increment de cardiopaties

Barcelona