Belltall dedica una jornada a promoure l'all, el seu producte típic

Belltall va celebrar ahir la primera Festa de l'All. En aquesta primera edició, la festa va consistir en una xerrada sobre els efectes beneficiosos de l'all per a la salut a més d'un aperitiu. A Belltall, s'hi conrea un tipus d'all específic, que té la cabeça petita i es conrea en secà. Les condicions de les terres que envolten el poble, tant pel que fa a l'alçada com per la climatologia, fan que sigui un tipus d'all concret.

Per tastar-lo, es va fer un aperitiu a base de pa torrat, all i embotits de la comarca. De les 130 persones assistents a la conferència, es va passar a les 200, que es van acostar al Fossar de Belltall per tastar l'aperitiu. Segons el president de l'Associació d'Amics i veïns de Belltall, Pep Tosas, la festa de l'all va celebrar una primera edició modesta però amb ganes, per part de l'organització, de repetir-la i fer-la «més completa, amb més actes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Es disparen les denúncies per discriminació a Barcelona

Barcelona
xarxes socials

Instagram crea un nou “compte adolescent” amb control parental

barcelona
Societat

Mor Jaume Ribas, un dels últims faroners d’Eivissa i Formentera

Ryanair manté nou rutes hivernals a Girona però amb un 33% més de vols

GIRONA

El Ripollès instal·larà càmeres als accessos de la comarca

ripoll
europa

La CE demana prohibir en espais a l’aire lliure tabac i cigarretes electròniques

barcelona
salut

Es redueixen un 15% els treballadors que van amb cotxe a l'Hospital d'Olot

olot
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita