Societat

Mor un home ofegat a la platja de la Nova Icària de Barcelona

La víctima, de mitjana edat i que anava indocumentada, ha estat trobada en un espigó fora de la zona de bany

Un home de mitjana edat ha mort ofegat aquest divendres al matí a la platja de la Nova Icària de Barcelona, segons ha informat Protecció Civil. Els fets s'han produït poc després de tres quarts d'onze del matí quan des del Centre Municipal de Vela del Port Olímpic s'ha avisat al telèfon d'emergències 112 que havien trobat una persona morta a l'aigua, fora de la zona de bany, concretament a l'espigó situat entre la platja de la Nova Icària i la Mar Bella. Segons les primeres informacions, la víctima és un home d'uns 40-45 anys, que anava indocumentat i vestit amb roba de bany. A la platja de la Nova Icària oneja aquest divendres la bandera verda.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Bombers de Barcelona, que han tret el cadàver de l'aigua. Fins al lloc també s'hi ha mobilitzat tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, així com efectius dels Mossos d'Esquadra i dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia