Societat

Vall Ter i Vall de Núria generen 45 milions

Per cada euro dels esquiadors es genera una despesa addicional de 6

La temporada 2013/2014 les estacions d'esquí de Vall de Núria i Vallter 2000 van generar una despesa addicional de 45
milions d'euros al territori. És a dir, per cada euro que els esquiadors gastaven en el forfet, produïen una despesa addicional de 6 euros en hostaleria, restauració i altres serveis de la zona. Per al 2015, les dues instal·lacions del Ripollès disposen d'un pla d'inversió de 3,2 milions. A més, durant aquesta temporada arrencarà una nova línia de bus que unirà Vic i Ribes de Freser amb els dos
equipaments gironins
durant els caps de setmana i tots els festius. També s'ampliarà el parc lúdic de Vall de Núria i Vallter 2000 realitzarà sortides guiades amb raquetes de neu.

Aquestes dades es van donar a conèixer ahir durant la inauguració del monument a Josep Pujol i Aulí, l'impulsor i fundador de l'estació d'esquí Vallter 2000. A l'acte hi van ser presents el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, i Eudald Casadesús, delegat de la Generalitat a Girona.

Josep Pujol Aulí va ser un reconegut empresari de la comarca i un dels principals dinamitzadors turístics dels municipis de la vall de Camprodon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia