Osona/Ripollès

El Calldeclowns obre l’any a l’Auditori de Calldetenes

Adrià Puntí i la gira de comiat de la Dharma, atractius de la programació. La primera cita és aquest dimenge, amb l’espectacle The Magomic Show, dins del Festival de Pallassos.

L’inici de la quarta edició del Calldeclowns, el Festival de Pallassos de Calldetenes, obre la programació del primer semestre al Teatre-Auditori.

Els espectacles d’aquest festival, des d’ara fins al 8 de febrer, són un dels atractius d’una programació que fa una aposta “per actuacions musicals de diferents estils i teatre”, segons els responsables del Consell Gestor del teatre.

En l’apartat musical, destaca la presència d’Adrià Puntí (7 de març), en el primer concert a Osona després de l’èxit del darrer Mercat de Música Viva de Vic, en què el gironí va demostrar la força del seu retorn als escenaris.

I si Puntí torna, la Companyia Elèctrica Dharma també, però només de
forma excepcional i per celebrar els seus 40 anys dalt dels escenaris. La mítica formació de rock-folk passarà per Calldetenes (18 d’abril), en l’única actuació prevista a Osona en aquesta gira.

En clau de música coral, l’Orfeó Lleidatà presentarà el recital La banda sonora d’un poble, sota la direcció del mestre Pedro Pardo, conegut per la seva participació a Oh happy day! (22 de febrer). A final de temporada, el 10 de maig, l’orquestra Camera Musicae al complet –ja va oferir el concert de Nadal a Calldetenes en versió reduïda– interpretarà un programa doble de Brahms.

En l’apartat teatral, Carme Elias interpretarà el monòleg El galop (31 de gener) i Toni Albà liderarà un grup d’esbojarrats assistents en un funeral a la comèdia Brots (11 d’abril).

· ‘The Magomic Show’, aquest diumenge

Sota el nom artístic de Gromic s’amaga el belga Michaël Guelette, que obrirà el Calldeclowns amb l’espectacle The Magomic Show, comèdia inspirada en l’art del clown i apta també per a públic adult. Serà el primer dels quatre espectacles del festival, que continua amb Circ Nick, Toti Toronell i Xicana (Anna Montserrat). Diumenge, 18 de gener, 2/4 de 6 tarda.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia